[ Soccer Update ] Chelsea Crushed Arsenal 4 – 1 UEFA Europa League Final To win Trophy – KOSERENAIJA || Chelsea écrasé Arsenal 4 – 1 Finale de l’UEFA Europa League Pour remporter le trophée

0 Comments

CLICK HERE TO JOIN US ON WHATSAPP ( CLIQUEZ ICI POUR NOUS REJOINDRE SUR WHATSAPP )

Chelsea crushed Arsenal 4 – 1 UEFA Europa League Final To win Trophy

Chelsea 4-1 victory ends Arsenal FC’s hope for UEFA Europa League 2018/19 trophy.

It was a hard game in first half in Baku as both teams fired blank and it ended half time 0-0.

The second half started on a shiny color on Chelsea as Olivier Giroud put the blues in front scoreline in the 49th minute , assisted by Emerson.

Pedro extended the scores for the blues in the 60th minute of the game before Hazard scored the penalty .

Substitute, Alex Iwobi nets one back for Arsenal in the 65 minute

But it was not enough to save the North London club as Eden Hazard doubled his tally for the night in the 72 minute.

Kindly scroll down to check out our French translations below

KOSERENAIJA FRANCAISE

La victoire 4-1 de Chelsea met fin aux espoirs du Arsenal FC de remporter le trophée de l’UEFA Europa League 2018/19.

Ce fut un match difficile en première mi-temps à Bakou.

Les deux équipes ont été blanchies à blanc et le match s’est terminé sur un score de 0-0.

La deuxième mi-temps commençait sur une couleur brillante sur Chelsea alors qu’Olivier Giroud mettait le blues au premier plan à la 49e minute, assisté par Emerson.

Pedro a prolongé les scores pour le blues à la 60e minute du match, avant que Hazard ne marque le penalty.

Alex Iwobi, suppléant, retourne à Arsenal dans les 65 minutes

Mais ce n’était pas suffisant de sauver le club du nord de Londres, Eden Hazard doublant son score pour la nuit en 72 minutes.